Лична Карта на "The Duck Cafe"
 

Име   The Duck Cafe
Капацитет   60 седишта локал + 60 седишта тераса
Површина   200 м2
Работно време   09.00 - 02.00 h.
Забава   Non-Stop

"The Duck cafe" на Flickr

Бројач на посети

 

Имајте пријатни мигови при престојот во нашиот кафе бар и слушајки го нашиот музички избор.

Наш музички избор

playlist
Кликнете на сликата.
Напомена: После појавата на дијалогот open/save, молиме притснете open.